Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μέσα από το θεσμό των Greek Hotel Awards (GHA) οι επισκέπτες κρίνουν και βραβεύουν τα κορυφαία καταλύματα που παρουσιάζουν υψηλή δημοφιλία ανά περιοχή στην κατηγορία τους.

Ο θεσμός των Greek Hotel Awards (GHA), είναι ίσως ο πιο αντικειμενικός και αντιπροσωπευτικός για να επιλεγεί ένα κατάλυμα, δεδομένου πως οι ίδιοι οι επισκέπτες και ένοικοι κρίνουν την ποιότητα των υπηρεσιών, τη φιλικότητα του χώρου, την εξυπηρέτηση αλλά και το πακέτο πακέτο παροχών που αποκόμισαν κατά τη διαμονή τους.

Tα GHA χρησιμοποιούν έναν ειδικά διαμορφωμένο αλγόριθμο που συλλέγει πληροφορίες από πηγές όπου οι επισκέπτες μπορούν να γράψουν ή να δώσουν θετική ψήφο για κάθε κατάλυμα.

Κατόπιν, έμπειροι τεχνικοί, μελετούν προσεκτικά τυχόν «σφάλματα» που πιθανόν να προκύψουν  και τέλος η ερευνητική ομάδα «κρίνει» το κατάλυμα που θα κερδίσει το βραβείο για τη χρονιά που διανύουμε.

Το διαδίκτυο ως μέσο που χρησιμοποιούν πλέον καθημερινά όλο και περισσότεροι Έλληνες, είναι μια αλάνθαστη πηγή πληροφοριών  με πολλές και σημαντικές πληροφορίες για κάθε επιχείρηση που θα μας καθοδηγήσει στο σωστό σημείο για να επιλέξουμε το κορυφαίο κατάλυμα στην περιοχή που ενδιαφέρει τον υποψήφιο επισκέπτη.

Τα GHA είναι ίσως ο μοναδικός θεσμός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, διότι το τελικό αποτέλεσμα και ο νικητής για κάθε χρονιά έχει καταγραφεί τους προηγούμενους μήνες μέσα από μηχανές αναζήτησης, forums, εξειδικευμένα portal, αλλά και τα social media τα οποία βρίσκονται στο διαδίκτυο και είναι εύκολα προσβάσιμα από τον μέσο χρήστη.

Η ομάδα των Greek Hotel Awards (GHA) στέλνει στους νικητές των βραβείων για τη φετινή χρονιά τα θερμά της συγχαρητήρια.

GHA team